Hormon egyensúly tanácsadás

Nagyon szívesen segítünk minden Nőnek akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati probléma miatt érdeklődnek, illetve a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

Igyekszünk minél több általános információt adni az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége vagy tünetei, problémája hátterében.
Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen.
Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni! Nagyon szívesen segítünk, amiben csak tudunk!

A hormon egyensúly tanácsadótól kapott személyre szabott, teljes körű hormon egyensúly tanácsadás a következőket öleli fel:

  • Állapotát felmérjük (ha vannak leletei is, kérjük, hozza magával)
  • Személyre szabott hormon egyensúly terápiát állítunk fel
  • Életmód-tanácsokkal kiegészítve (táplálkozáson túl megbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni)
  • A terápia során állapota követését is biztosítjuk, folyamatos konzultációs lehetősége lesz

Kitől kaphat segítséget? Klikk ide.