Vásárlás

hormonharmonia

Hogyan rendelhet?

Az itt található megrendelő kitöltésével rendelheti meg termékeinket.

Miután kitöltötte a megrendelőt kérjük, hogy írja be az oldal alján található ellenőrző kódot, majd kattintson a MEGRENDELÉS gombra.

A rendelést e-mailben visszaigazoljuk; személyes átvétel kérésénél a visszaigazolást követően a rendelése azonnal átvehető a levélben/lentebb megadott nyitvatartásban, ha pedig szállítást kér, a visszaigazolásban olvashat a fizetés és a szállítás részleteiről.

Mielőtt rendel, kérjük, olvassa át az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeket. Amennyiben rendel, Ön elfogadja az ott leírtakat:

Lásd (klikk ide): Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Mit kínálunk?

Women's Cream (1 tubus krém kb. 2-3 havi használatra elég) INFO ITT 9.050.- Ft
Men’s Cream (1 tubus krém kb. 3 havi használatra elég) INFO ITT 5.590.- Ft
Női igazságok könyv (akciós áron) INFO ITT 3.600.- Ft
D3 krém (1 tubus krém kb. 2 havi használatra elég) INFO ITT 6.050.- Ft
Fertile Focus ovulációs mikroszkóp INFO ITT 12.900.- Ft
Manna-Rax (1 üveg 2 hétre elég) INFO ITT  2.600.- Ft
Krauterblut szirup (500 ml kb. 1 havi használatra elég, adagolástól függően) INFO ITT 6.000.- Ft
MSM krém (1 tubus krém kb. 2-3 havi használatra elég) INFO ITT 6.390.-Ft
Indol3c (2 havi adag) INFO ITT 12.900.- Ft
Ősi Magnézium gél (kb. 1-2 havi adag adagolástól függően) INFO ITT 3.980.- Ft
Trimeszter 1 várandósvitamin INFO ITT 4.995.- Ft
Fytomineral (kb. 2 havi adag) INFO ITT 6.900.- Ft
Vitaflorin (kb. 2-3 havi adag adagolástól függően) INFO ITT 4.500.- Ft
Szeghy Krisztina: Ha lelki ok miatt KÉSIK A BABA c. könyv INFO ITT 4.600.- Ft
Nor-Oil lazacolaj kapszula (500 mg lazacolaj, omega3-forrás) INFO ITT 3.390.- Ft

 

Hogyan kapja kézhez rendelését?

Megrendelését személyesen is átveheti Budapesten:

1132. Victor Hugo u. 25-27. II/301. alatt

minden kedden és csütörtökön 10:00 és 13:00, illetve 14:00 és 17:30  között.

A rendelés visszaigazoló e-mailben küldünk további információt az átvételi lehetőséggel kapcsolatban. Azon kívül további emailt nem küldünk, tehát rendelése azonnal átvehető. Csak akkor értesítjük, ha készlethiányunk van. Szállítási költség ilyenkor nem terheli.

Ha szállítást kér:

választhatja, hogy előre fizet (átutalással vagy bankszámlánkra befizetéssel). Ekkor megrendelését az ellenérték bankszámlánkra való beérkezte után szállítjuk.

vagy választhatja az utánvétes fizetést, a szállítási címet pedig Ön adja meg. Ekkor megrendelését 1-2 munkanapon belül útnak indítjuk, erről a futár értesítést küld, majd a következő munkanapon munkaidőben kiszállítja Önnek, amit átvételkor kell kifizetnie a futárnak készpénzben.

vagy választhatja a GLS CsomagPontba történő szállítást. A fenti hagyományos futárszolgálattal háztól házig történő kiszállításhoz képest, ha Ön kényelmesen, az Önnek megfelelő nyilvános helyen és saját időbeosztása szerint szeretné átvenni az árut, erre a GLS CsomagPontokon keresztül van lehetősége, ahol a készpénzes utánvétes fizetés biztosított. Válassza ki  itt a GLS CsomagPont keresőben, hogy hová kéri a csomagját és másolja be a megjegyzés rovatba a megrendelőlapon az oldal alján. Bővebb információ erről a szállítási formáról itt olvasható.

A (belföldi) szállítási költség minden esetben 1.390.- Ft. 

Ha szállítást kér, kérjük NE a személyes átvételt jelölje meg, hanem az utánvétes (megadott címre), az előre utalásos fizetési módot vagy a GLS CsomagPontba szállítást válassza.

Amit a szállításról érdemes tudni:

Otthonába, munkahelyére vagy GLS CsomagPontba kérheti a csomagot, amit 1-3 munkanapon belül kézhez kap. A kiszállítás hétköznapokon, munkaidőben történik, a GLS Csomagpontban pedig annak nyitvatartási idejében veheti át csomagját.

Az országon belül futárszolgálattal szállítunk; mobil elérhetőséget megadva a futár telefonon tudja értesíteni amennyiben nem sikerül kézbesíteni, így Ön újbóli kiszállítást igényelhet.

Garantált, biztonságos és átlátható kiszállítást biztosítunk, ahol a küldemény teljes körűen értékbiztosított, tehát annak sérülése, elveszése esetén a teljes érték kártérítésre kerül.

Amennyiben külföldre kér szállítást, a költségekről e-mailben érdeklődhet.

További hasznos tudnivaló a rendeléssel kapcsolatban:

Ha bármit módosítani szeretne a rendelésén, vagy a számlát más névre kéri, jelezheti a megjegyzés rovatban, vagy kérését e-mailben, a rendelésre kapott visszaigazolásra válaszolva teheti meg.

Ha nem kapja meg tőlünk a rendelését visszaigazoló emailt  a rendelést követő pár percben (illetve ha nem találja azt a spam-ek között sem), kérjük írjon nekünk e-mailt. Kérjük, hogy az e-mail címét figyelmesen írja be, különben nem ér célba a rendelés visszaigazolásunk.

Adatvédelmi nyilatkozat

A megrendelés véglegesítésével elfogadja, hogy a hormonharmonia.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek Eperjesi Katalin E.V. (1037. Budapest, Kolostor u. 19.; adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-82021/2014.), mint adatkezelő, forgalmazó részére. A továbbított adatok köre: név, telefonszám, e-mail cím, szállítási és számlázási cím: irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó, cégnév. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználóhoz a megrendelt készítmény futárszolgálattal való eljuttatása.

Név

Város

Utca és házszám

Irányítószám

E-mail

Telefon

Women's Cream

db

Men's Cream

db

Manna-Rax

db

Fertile Focus ovulációs mikroszkóp

db

Kräuterblut szirup

db

D3 krém

db

MSM krém

db

Indol3c

db

Ősi Magnézium Koncentrátum

db

NOR-OIL

db

Fytomineral

db

Vitaflorin

db

Szeghy Krisztina: Ha lelki ok miatt KÉSIK A BABA

db

Női igazságok könyv

db

Trimeszter 1 várandósvitamin

db

Fizetés módja:

Megjegyzés:

captcha Kérjük, írja ide az ellenőrző kódot!